LIVRARE

Livrarea se va face, in limita stocului disponibil in maxim 3 zile prin curierat rapid.  In cazul in care se prdouc intarzieri, ne asumam obligatia de a va anunta, in cel mai scurt timp posibil.

Tarif unic pentru livrare – 15 RON pentru toata Romania – in locatiile in care societatea de curierat are puncte de livrare.

 

POLITICA DE RETUR

Poti comanda produsele pe care le doresti fara sa iti faci griji ca nu o sa iti nimeresti masura, pentru ca ai la dispozitie „Ghidul marimilor” pentru fiecare produs. Daca totusi produsul comandat nu iti vine, il poti returna pentru unul similar, sau iti va fi returnata contravaloarea acestuia.

Sunt cateva lucruri importante pe care trebuie sa le sti atunci cand vrei sa schimbi un produs:

  • Ai la dispozitie 10 zile lucratoare pentru a returna produsul
  • Inainte de a-l trimite spre retur, trimite un e-mail la adresa de mail office@selfishfashion.ro in care soliciti returul produsului. Pentru a solicita restituirea contravalorii in bani a produsului, te rugam sa ne specifici un cont bancar in care sa iti fie virati banii.
  • Daca produsul comandat nu are masura potrivita, il poti schimba fara costuri suplimentare cu unul corespunzator
  • Nu sunt acceptate spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate

Pentru a schimba un produs cu altul similar, sau pentru a primi inapoi contravaloarea in bani a acestuia, trebuie sa ni-l trimiti inapoi prin FAN COURIER,  la adresa: Bucuresti, Sector 1, Str. Intrarea Catedrei nr. 17-23, ap. 52. Contravaloarea in bani a produsului va fi efectuata prin virament bancar in contul specificat in emailul prin care se solicita returul, in maxim 10 zile lucratoare de la sosirea coletului cu produsul returnat.

Costurile de retur vor fi suportate de catre cumparator.